Аспазшы

«Аспаз» курсы азық-түлік және ет өнімдерін жасауды, сонымен қатар жаңа рецепттерді әзірлеуді және бекітуді үйретеді. Курстың соңында сіз мейрамханалар мен кафелерде жұмыс істеуге қажетті дағдыларды ала аласыз.

Бесплатный курс
Пройти бесплатно
Сертификат о прохождении обучения
О чем этот курс?

«Аспаз» курсында білім алушылар тағам дайындаудың негіздерін, соның ішінде қуыру, қайнату, бұқтыру, пісіру және т.б. Сонымен қатар тағамды дұрыс сақтау принциптерін, гигиеналық нормаларды үйренеді, тамақ дайындаудың әртүрлі құралдары мен әдістерін қолдануды үйренеді.

«Аспаз» курсы ет өнімдерін өндіруге ерекше көңіл бөлінеді. Білім алушылар еттің түрлерін және ет сапасын анықтауды үйренеді. Сондай-ақ, кесу, маринадтау, кептіру және шегу сияқты әртүрлі әдістерді қолданып, етті өңдеуді және пісіру айтылады. Курстың маңызды аспектісі - ет өнімдерін жеуге қауіпсіз болатындай етіп дайындауды үйрену.

Сонымен қатар, білім алушылар тамақ дайындау тәжірибесі мен біліміне сүйене отырып, жаңа рецепттер жасауды үйренеді. Бұл курста сіз әртүрлі ингредиенттерді және оларды бірегей тағамдар жасау үшін біріктіруді үйренесіз. Курс сонымен қатар азық-түлік маркетингі мен сату негіздерін оқытуды қамтиды, осылайша сіз өзіңіздің жаңа рецепттеріңізді нарыққа шығара аласыз.

40:10 Длительность курса
22 Уроков курса
16 Заданий
Для кого этот курс?
Начинающие специалисты
Курсы предоставят профильные учебные материалы, которые помогут начинающим специалистам заложить основу профессии и в дальнейшем применять в своей практике
Предпринимателям
Курсы позволят собственникам бизнеса освоить инструменты, ускоряющие развитие своего дела и достижение стабильного финансового результата
Фрилансеры
Курсы по навыкам для работы на фрилансе научат вас правильно строить работу и распределять ресурсы, продвигать себя и свои услуги, вести социальные сети, работать с клиентами и заказами
Чему научитесь?
Негізгі әдістер мен технологиялар негізінде негізгі тағамдарды ингредиенттер бойынша құрылымдау
Негізгі пісіру әдістеріне негізделген ет өнімдерін шығару
Әзірленген рецепттер негізінде мәзір жасау
Программа курса

  • Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік негіздері 1 час 25 минут
  • Тамақ өнімдерінің қауіпсіздік негіздері (тестілеу) 15 минут
  • Аспаздық өнердің негіздері 4 часа 20 минут
  • Құралдармен және жабдықтармен жұмыс 1 час 15 минут
  • Құралдармен және жабдықтармен жұмыс (тестілеу) 25 минут
  • Мәзір құру 2 часа 10 минут
  • Бірінші модульдің нәтижелері бойынша аралық тестілеу 30 минут

  • Етті кесу негіздері 4 часа 20 минут
  • Ет тағамдарын дайындау әдістері 4 часа 20 минут
  • Маринадтау және тұздықтар 3 часа 10 минут
  • Етті өңдеу және сақтау 50 минут
  • Етті өңдеу және сақтау (тестілеу) 30 минут
  • Тағамдарды тестілеу және таныстыру 3 часа 30 минут
  • Екінші модульдің нәтижелері бойынша аралық тестілеу 30 минут

  • Ингредиенттерді зерттеу 3 часа 40 минут
  • Дәмді орналастыру және теңестіру 1 час 20 минут
  • Дәмдердің орналасуы және тепе-теңдігі (тестілеу) 30 минут
  • Пісіру техникасымен тәжірибе жасау 4 часа
  • Тағамдарды сынау және бағалау 1 час 10 минут
  • Тағамдарды сынау және бағалау (тестілеу) 30 минут
  • Үшінші модульдің қорытындысы бойынша аралық тестілеу 30 минут
  • Итоговое тестирование 1 час
Отзывы о курсе
Әсілханова Назерке Әсілханқызы
29.04.2024
5
БЕГИМБЕТОВ АСКАР ИСМАДИЯРОВИЧ
26.04.2024
123
НУРМАХАНОВА ГУЛЬНАРА ДЖУСУПОВНА
25.04.2024
тииии
ОМАРОВА КУЛБАНУ ЖАНАБИЛОВНА
24.04.2024
4523
СҰЛТАНХАН ГҮЛДАНА МАДІХАНҚЫЗЫ
24.04.2024
qwefd
Об авторе
4.9
  • Министерство труда и социальной защиты населения РК
  • На площадке с 2023 года
Проживание и питание
245 527 отзывов
106 курсов
277 815 обучающихся
244 895 выданных сертификата
Профиль
Похожие курсы

Войти