Жармадан, бұршақтан және кеспе өнімдерінен тағамдар дайындау, олардың жылулық өңделуі, тағамдарды безендіру және ұсыну

Қазіргі уақытта тұтынушыларға ұсынылатын шикізаттардың жаңа түрлері мен қосымша өнімдерді пайдалану арқылы жүзеге асатын аспаздық өнімдердің сұрыпталымы кеңейді. Заманауи құрылғылар өнімдерді өңдеудің жаңа технологиялық әдістерін пайдалануға мүмкіндік береді. Сондықтан бұл саланың жұмыскерлеріне өз дағдыларын үнемі жетілдіріп тұру қажет

 

Стоимость курса
10 000 ₸
Купить
Сертификат о прохождении обучения
О чем этот курс?

Курс мазмұны жармадан, бұршақтан және жұмыркеспе өнімдерінен тағам дайындау кезіндегі шикізаттардың ерекшеліктерін ескере отырып аспаздық өңдеуді жетік меңгеруге бағытталған.

Курс контенті теориялық және практикалық сабақтарды, қорытынды тестілеу сұрақтарынан қалыптастырылған.

Қолданылған әдебиеттер
"Аспаздық" авторы: Бесімбаева Г.Е "Өндірісте оқытудың тағам даярлау технологиясы"  авторы: Павлова Л.В, Смирнова В.А "Кулинария" 1997ж авторы: Анфимава Н.А, Сборник рецептур.

18:00 Длительность курса
7 Уроков курса
1 Заданий
Для кого этот курс?
Начинающие специалисты
Курсы предоставят профильные учебные материалы, которые помогут начинающим специалистам заложить основу профессии и в дальнейшем применять в своей практике
Менеджеры и профессионалы разных профессий
Курсы станут базовыми для менеджеров и профессионалов разных профессий и позволят освоить новые навыки для работы
Предпринимателям
Курсы позволят собственникам бизнеса освоить инструменты, ускоряющие развитие своего дела и достижение стабильного финансового результата
Чему научитесь?
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдері туралы жалпы түсінік қалыптастыру
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды ескере отырып тағамдар дайындау
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдерінен тағам дайындау кезіндегі шикізаттардың ерекшеліктерін ескере отырып аспаздық өңдеуді жетік меңгеруге
Программа курса
  • Жармадан, бұршақтан және жұмыркеспе өнімдерінің түрлері мен ассортименті туралы жалпы түсінік қалыптастыру туралы жалпы 2 часа
  • Макарон өнімдерінің шығу тарихы және оған жалпы түсінік 2 часа
  • Ботқалар дайындау технологиясы 2 часа
  • Ботқадан жасалған тағамдар 2 часа
  • Жұмыркеспе өнімдерінен және бұршақ өнімдерінен әзірленген тағамдар 2 часа
  • Жұмыркеспе өнімдерінен және бұршақ өнімдерінен әзірленген тағамдар 6 часов
  • Итоговое тестирование 2 часа
Об авторе
0
  • Айнагуль Искакова
  • На площадке с 2021 года
Проживание и питание
0 отзывов
6 курсов
0 обучающихся
0 выданных сертификата
Профиль
Похожие курсы

Войти