«Аспаз» курсында білім алушылар тағам дайындаудың негіздерін, соның ішінде қуыру, қайнату, бұқтыру, пісіру және т.б. Сонымен қатар тағамды дұрыс сақтау принциптерін, гигиеналық нормаларды үйренеді, тамақ дайындаудың әртүрлі құралдары мен әдістерін қолдануды үйренеді.
«Аспаз» курсы ет өнімдерін өндіруге ерекше көңіл бөлінеді. Білім алушылар еттің түрлерін және ет сапасын анықтауды үйренеді. Сондай-ақ, кесу, маринадтау, кептіру және шегу сияқты әртүрлі әдістерді қолданып, етті өңдеуді және пісіру айтылады. Курстың маңызды аспектісі - ет өнімдерін жеуге қауіпсіз болатындай етіп дайындауды үйрену.
Сонымен қатар, білім алушылар тамақ дайындау тәжірибесі мен біліміне сүйене отырып, жаңа рецепттер жасауды үйренеді. Бұл курста сіз әртүрлі ингредиенттерді және оларды бірегей тағамдар жасау үшін біріктіруді үйренесіз. Курс сонымен қатар азық-түлік маркетингі мен сату негіздерін оқытуды қамтиды, осылайша сіз өзіңіздің жаңа рецепттеріңізді нарыққа шығара аласыз.