Жармадан, бұршақтан және кеспе өнімдерінен тағамдар дайындау, олардың жылулық өңделуі, тағамдарды безендіру және ұсыну

Қазіргі уақытта тұтынушыларға ұсынылатын шикізаттардың жаңа түрлері мен қосымша өнімдерді пайдалану арқылы жүзеге асатын аспаздық өнімдердің сұрыпталымы кеңейді. Заманауи құрылғылар өнімдерді өңдеудің жаңа технологиялық әдістерін пайдалануға мүмкіндік береді. Сондықтан бұл саланың жұмыскерлеріне өз дағдыларын үнемі жетілдіріп тұру қажет

 

Курстың құны
10 000 ₸
Сатып алу
Оқуды аяқтағаны туралы сертификат
Бұл курс не туралы?

Курс мазмұны жармадан, бұршақтан және жұмыркеспе өнімдерінен тағам дайындау кезіндегі шикізаттардың ерекшеліктерін ескере отырып аспаздық өңдеуді жетік меңгеруге бағытталған.

Курс контенті теориялық және практикалық сабақтарды, қорытынды тестілеу сұрақтарынан қалыптастырылған.

Қолданылған әдебиеттер
"Аспаздық" авторы: Бесімбаева Г.Е "Өндірісте оқытудың тағам даярлау технологиясы"  авторы: Павлова Л.В, Смирнова В.А "Кулинария" 1997ж авторы: Анфимава Н.А, Сборник рецептур.

18:00 Курстың ұзақтығы
7 Курс сабақтары
1 Тапсырмалар
Бұл курс кім үшін?
Жаңа бастаған мамандар
Курстар жаңа бастаған мамандарға кәсіптің негізін қалауға және болашақта өз тәжірибесінде қолдануға көмектесетін бейіндік оқу материалдарын ұсынады
Әр түрлі кәсіптің менеджерлері мен кәсіпқойлары
Курстар әр түрлі кәсіптің менеджерлері мен кәсіпқойларына базалық білім беріп, жұмыс істеу үшін жаңа дағдыларды игеруге мүмкіндік береді
Кәсіпкерлер
Курстар бизнес иелеріне өз бизнесінің дамуын жеделдететін құралдарды меңгеруге және тұрақты қаржылық нәтижеге қол жеткізуге мүмкіндік береді
Не үйренесіз?
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдері туралы жалпы түсінік қалыптастыру
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды ескере отырып тағамдар дайындау
Жарма, бұршақ және жұмыркеспе өнімдерінен тағам дайындау кезіндегі шикізаттардың ерекшеліктерін ескере отырып аспаздық өңдеуді жетік меңгеруге
Курс бағдарламасы
  • Жармадан, бұршақтан және жұмыркеспе өнімдерінің түрлері мен ассортименті туралы жалпы түсінік қалыптастыру туралы жалпы 2 сағат
  • Макарон өнімдерінің шығу тарихы және оған жалпы түсінік 2 сағат
  • Ботқалар дайындау технологиясы 2 сағат
  • Ботқадан жасалған тағамдар 2 сағат
  • Жұмыркеспе өнімдерінен және бұршақ өнімдерінен әзірленген тағамдар 2 сағат
  • Жұмыркеспе өнімдерінен және бұршақ өнімдерінен әзірленген тағамдар 6 сағат
  • Қорытынды тестілеу 2 сағат
Автор туралы
0
  • Айнагуль Искакова
  • 2021 жылдан бастап алаңда
Тұру және тамақтану
0 отзывы
6 курс
0 білім алушылар
0 берілген сертификат
Профиль
Ұқсас курстар

Кіру