Курс нан пісіру өнеркәсібінде мансабын бастағысы келетіндерге, жеке наубайхана ашқысы келетіндерге немесе отбасы мен достарына дәмді және пайдалы нан пісіруді үйренгісі келетіндерге арналған. Ол нан пісіру өнерінің барлық аспектілерін біртіндеп меңгеруге мүмкіндік беретін бірнеше модульдерден тұрады.
Курс аясында білім алушылар ашытқысыз, ашытқысыз, қатпарлы және т.б. қамырдың әртүрлі түрлерін үйренеді. Сіз ингредиенттерді дұрыс таңдауды және тамаша қамырды алу үшін оларды біріктіруді үйренесіз. Сондай-ақ қамырды дайындаудың әртүрлі технологиялары, соның ішінде қабаттау, илеу, илемдеу, пішіндеу және пісіру зерттеледі. Білім алушылар нан, тоқаш, бәліш, пирог, тоқаш, печенье, маффин және басқа да нан пісіруді үйренеді.
Нан пісіру негіздері курсы әр түрлі адамдарға, соның ішінде жаңадан бастаған наубайшыларға, наубайхана иелеріне, тамақ өнеркәсібінің менеджерлеріне және жетекшілеріне, сондай-ақ аспаздық тәжірибесін кеңейтіп, дәмді және әдемі пісірілген тағамдарды дайындауды үйренгісі келетіндерге пайдалы болуы мүмкін. тауарлар, өнімдер.
Курс теориялық және практикалық сабақтарды қамтиды. Нәтижесінде «Нан пісіру негіздері» курсы студенттерге табысты наубайшы болу үшін барлық қажетті білім мен дағдыларды береді. Курс дәмді және пайдалы нан пісіруді, әдемі десерттерді жасауды және бизнесіңізді басқаруды үйренуге көмектеседі.