Наубайшы негіздері

«Наубайшы негіздері» курсы нан, нан өнімдері және басқа да өнімдерді жасаудың негіздерін үйренгісі келетіндерге арналған. Курс аясында білім алушылар қамырдың әртүрлі түрлерін, пісіру технологиясын, салмаларды дайындау мен безендіруді үйренеді. Олар әртүрлі ингредиенттерді қалай таңдауға және қолдануға болатынын білетін болады.

Бесплатный курс
Пройти бесплатно
Сертификат о прохождении обучения
О чем этот курс?

Курс нан пісіру өнеркәсібінде мансабын бастағысы келетіндерге, жеке наубайхана ашқысы келетіндерге немесе отбасы мен достарына дәмді және пайдалы нан пісіруді үйренгісі келетіндерге арналған. Ол нан пісіру өнерінің барлық аспектілерін біртіндеп меңгеруге мүмкіндік беретін бірнеше модульдерден тұрады.

Курс аясында білім алушылар ашытқысыз, ашытқысыз, қатпарлы және т.б. қамырдың әртүрлі түрлерін үйренеді. Сіз ингредиенттерді дұрыс таңдауды және тамаша қамырды алу үшін оларды біріктіруді үйренесіз. Сондай-ақ қамырды дайындаудың әртүрлі технологиялары, соның ішінде қабаттау, илеу, илемдеу, пішіндеу және пісіру зерттеледі. Білім алушылар нан, тоқаш, бәліш, пирог, тоқаш, печенье, маффин және басқа да нан пісіруді үйренеді.

Нан пісіру негіздері курсы әр түрлі адамдарға, соның ішінде жаңадан бастаған наубайшыларға, наубайхана иелеріне, тамақ өнеркәсібінің менеджерлеріне және жетекшілеріне, сондай-ақ аспаздық тәжірибесін кеңейтіп, дәмді және әдемі пісірілген тағамдарды дайындауды үйренгісі келетіндерге пайдалы болуы мүмкін. тауарлар, өнімдер.

Курс теориялық және практикалық сабақтарды қамтиды. Нәтижесінде «Нан пісіру негіздері» курсы студенттерге табысты наубайшы болу үшін барлық қажетті білім мен дағдыларды береді. Курс дәмді және пайдалы нан пісіруді, әдемі десерттерді жасауды және бизнесіңізді басқаруды үйренуге көмектеседі.

40:30 Длительность курса
21 Уроков курса
15 Заданий
Для кого этот курс?
Начинающие специалисты
Курсы предоставят профильные учебные материалы, которые помогут начинающим специалистам заложить основу профессии и в дальнейшем применять в своей практике
Предпринимателям
Курсы позволят собственникам бизнеса освоить инструменты, ускоряющие развитие своего дела и достижение стабильного финансового результата
Фрилансеры
Курсы по навыкам для работы на фрилансе научат вас правильно строить работу и распределять ресурсы, продвигать себя и свои услуги, вести социальные сети, работать с клиентами и заказами
Чему научитесь?
Технологиялық нұсқаулар бойынша нан және нан өнімдерін пісіру
Өндірістік рецепт бойынша қамырды әртүрлі тәсілдермен дайындау
Өндірістік рецептураларға және технологиялық нұсқауларға сәйкес әрлеу нан-тоқаш өнімдерінің жартылай фабрикаттарын дайындау
Программа курса

  • Қамырды дайындау әдістері 3 часа
  • Ашытқыларды дайындау технологиясы 3 часа
  • Қатпарлы қамырды дайындау технологиясы 2 часа 40 минут
  • Қатпарлы қамырды дайындау технологиясы (тестілеу) 20 минут
  • Түрлі ассортимент үшін қамырды кесу 2 часа 30 минут
  • Түрлі ассортимент үшін қамырды кесу (тестілеу) 30 минут
  • Аралық тестілеу - 1 30 минут

  • Нан-тоқаш өнімдерін пісіру технологиясы 3 часа
  • Нан пісіру технологиясы 3 часа 30 минут
  • Нан пісіру технологиясы (тестілеу) 30 минут
  • Нан-тоқаш өнімдерінің ассортименті 3 часа
  • Нан пісіру процестері 3 часа 30 минут
  • Нан пісіру процестері (тестілеу) 30 минут
  • Аралық тестілеу - 2 30 минут

  • Әрлеу жартылай фабрикаттарын дайындау 2 часа 30 минут
  • Әрлеу жартылай фабрикаттарын дайындау (тестілеу) 30 минут
  • Бұйымдарды безендіруге арналған жартылай фабрикаттар 3 часа
  • Қоспалар 3 часа
  • Тұщы - қатпарлы ашытқы жартылай фабрикаты 3 часа
  • Аралық тестілеу - 3 30 минут
  • Итоговое тестирование 1 час
Отзывы о курсе
БЕЙСЕНОВА АЙГҮЛ ДАВЫДҚЫЗЫ
06.04.2024
1
05.04.2024
1
ЖУМАНАЗАРОВА ШАМШАТ МУРАТКЫЗЫ
04.04.2024
арен оттик кой
УЗАКБАЕВА ЖАНАТ КОЛДАСОВНА
15.02.2024
444444
БИСЕНБАЙ БАҒДАГҮЛ ӘБДІЛХАНҚЫЗЫ
15.02.2024
55555
Об авторе
4.9
  • Министерство труда и социальной защиты населения РК
  • На площадке с 2023 года
Проживание и питание
245 426 отзывов
106 курсов
277 558 обучающихся
244 793 выданных сертификата
Профиль
Похожие курсы

Войти