Наубайшы негіздері

«Наубайшы негіздері» курсы нан, нан өнімдері және басқа да өнімдерді жасаудың негіздерін үйренгісі келетіндерге арналған. Курс аясында білім алушылар қамырдың әртүрлі түрлерін, пісіру технологиясын, салмаларды дайындау мен безендіруді үйренеді. Олар әртүрлі ингредиенттерді қалай таңдауға және қолдануға болатынын білетін болады.

Бесплатный курс
Курстан тегін өту
Оқуды аяқтағаны туралы сертификат
Бұл курс не туралы?

Курс нан пісіру өнеркәсібінде мансабын бастағысы келетіндерге, жеке наубайхана ашқысы келетіндерге немесе отбасы мен достарына дәмді және пайдалы нан пісіруді үйренгісі келетіндерге арналған. Ол нан пісіру өнерінің барлық аспектілерін біртіндеп меңгеруге мүмкіндік беретін бірнеше модульдерден тұрады.

Курс аясында білім алушылар ашытқысыз, ашытқысыз, қатпарлы және т.б. қамырдың әртүрлі түрлерін үйренеді. Сіз ингредиенттерді дұрыс таңдауды және тамаша қамырды алу үшін оларды біріктіруді үйренесіз. Сондай-ақ қамырды дайындаудың әртүрлі технологиялары, соның ішінде қабаттау, илеу, илемдеу, пішіндеу және пісіру зерттеледі. Білім алушылар нан, тоқаш, бәліш, пирог, тоқаш, печенье, маффин және басқа да нан пісіруді үйренеді.

Нан пісіру негіздері курсы әр түрлі адамдарға, соның ішінде жаңадан бастаған наубайшыларға, наубайхана иелеріне, тамақ өнеркәсібінің менеджерлеріне және жетекшілеріне, сондай-ақ аспаздық тәжірибесін кеңейтіп, дәмді және әдемі пісірілген тағамдарды дайындауды үйренгісі келетіндерге пайдалы болуы мүмкін. тауарлар, өнімдер.

Курс теориялық және практикалық сабақтарды қамтиды. Нәтижесінде «Нан пісіру негіздері» курсы студенттерге табысты наубайшы болу үшін барлық қажетті білім мен дағдыларды береді. Курс дәмді және пайдалы нан пісіруді, әдемі десерттерді жасауды және бизнесіңізді басқаруды үйренуге көмектеседі.

40:30 Курстың ұзақтығы
21 Курс сабақтары
15 Тапсырмалар
Бұл курс кім үшін?
Жаңа бастаған мамандар
Курстар жаңа бастаған мамандарға кәсіптің негізін қалауға және болашақта өз тәжірибесінде қолдануға көмектесетін бейіндік оқу материалдарын ұсынады
Кәсіпкерлер
Курстар бизнес иелеріне өз бизнесінің дамуын жеделдететін құралдарды меңгеруге және тұрақты қаржылық нәтижеге қол жеткізуге мүмкіндік береді
Фрилансерлер
Фрилансерлік дағдылар курстары жұмысты дұрыс құруды және ресурстарды бөлуді, өзіңізді және қызметтеріңізді жарнамалауды, әлеуметтік желілерді басқаруды, клиенттермен және тапсырыстармен жұмыс істеуді үйретеді
Не үйренесіз?
Технологиялық нұсқаулар бойынша нан және нан өнімдерін пісіру
Өндірістік рецепт бойынша қамырды әртүрлі тәсілдермен дайындау
Өндірістік рецептураларға және технологиялық нұсқауларға сәйкес әрлеу нан-тоқаш өнімдерінің жартылай фабрикаттарын дайындау
Курс бағдарламасы

  • Қамырды дайындау әдістері 3 сағат
  • Ашытқыларды дайындау технологиясы 3 сағат
  • Қатпарлы қамырды дайындау технологиясы 2 сағат 40 минут
  • Қатпарлы қамырды дайындау технологиясы (тестілеу) 20 минут
  • Түрлі ассортимент үшін қамырды кесу 2 сағат 30 минут
  • Түрлі ассортимент үшін қамырды кесу (тестілеу) 30 минут
  • Аралық тестілеу - 1 30 минут

  • Нан-тоқаш өнімдерін пісіру технологиясы 3 сағат
  • Нан пісіру технологиясы 3 сағат 30 минут
  • Нан пісіру технологиясы (тестілеу) 30 минут
  • Нан-тоқаш өнімдерінің ассортименті 3 сағат
  • Нан пісіру процестері 3 сағат 30 минут
  • Нан пісіру процестері (тестілеу) 30 минут
  • Аралық тестілеу - 2 30 минут

  • Әрлеу жартылай фабрикаттарын дайындау 2 сағат 30 минут
  • Әрлеу жартылай фабрикаттарын дайындау (тестілеу) 30 минут
  • Бұйымдарды безендіруге арналған жартылай фабрикаттар 3 сағат
  • Қоспалар 3 сағат
  • Тұщы - қатпарлы ашытқы жартылай фабрикаты 3 сағат
  • Аралық тестілеу - 3 30 минут
  • Қорытынды тестілеу 1 сағат
Курс пікірлері
БЕЙСЕНОВА АЙГҮЛ ДАВЫДҚЫЗЫ
06.04.2024
1
05.04.2024
1
ЖУМАНАЗАРОВА ШАМШАТ МУРАТКЫЗЫ
04.04.2024
арен оттик кой
УЗАКБАЕВА ЖАНАТ КОЛДАСОВНА
15.02.2024
444444
БИСЕНБАЙ БАҒДАГҮЛ ӘБДІЛХАНҚЫЗЫ
15.02.2024
55555
Автор туралы
4.9
  • Министерство труда и социальной защиты населения РК
  • 2023 жылдан бастап алаңда
Тұру және тамақтану
245 252 отзыв
106 курс
277 270 білім алушылар
244 615 берілген сертификат
Профиль
Ұқсас курстар

Кіру