- Заморозка- тағам сақтаудың ең дұрыс жолы. Оны Аллах бізге табиғатта көрсетіп қойған. Қыс келген кезде жеміс ағаштар, басқада тұқымдар қатып тұрады, бірнеше рет жібіп қайта қатады. Бұл жағдайдан өліп қалмай керісінше көктем келгенде қайтадан өсіп бастайды. Тағамға қолданатын барлық өсімдік, жеміс түрлерін табиғат өзі заморозкада сақтайды. Біздер сияқты тұздамай-ақ, қайнатпай-ақ, маринадтамастан сақтайды.
Меню Менеджмент
- Заморозка- тағам сақтаудың ең дұрыс жолы. Оны Аллах бізге табиғатта көрсетіп қойған. Қыс келген кезде жеміс ағаштар, басқада тұқымдар қатып тұрады, бірнеше рет жібіп қайта қатады. Бұл жағдайдан өліп қалмай керісінше көктем келгенде қайтадан өсіп бастайды. Тағамға қолданатын барлық өсімдік, жеміс түрлерін табиғат өзі заморозкада сақтайды. Біздер сияқты тұздамай-ақ, қайнатпай-ақ, маринадтамастан сақтайды.
Стоимость курса
2 829 ₸
COURSTORE
О чем этот курс?
00:40
Длительность курса
15
Уроков курса
0
Заданий
Для кого этот курс?
Программа курса
- Кіріспе бөлімі 6 минут
- Тіске басар (выпечки) сақтау жолдары 3 минуты
- Екі түрлі бөректердің жасалу және сақтау жолы 3 минуты
- Бауырсақты сақтау жолдары 1 минута
- Жалпы тәттілерді сақтау жолдары 3 минуты
- Панкейктерді сақтау
- Пирогтарды сақтау жолдары
- Екінші тағамдарды морозильникте сақтау жолдары. 2 минуты
- Б.перец сақтау жолдары. 2 минуты
- сәбізді 2-түрлі жолмен сақтау
- Авторлық тағам (манты тектес) түрлерін сақтау. 1 минута
- Сусындар жасауға арналған ингридиенттер. 2 минуты
- Лимон және апельсинді сақтау жолдары. 1 минута
- Зеленьдерді морозильникте сақтау жолдары.
- Қорытынды сабақ 7 минут
Войти
Выберите роль на платформе