- Заморозка- тағам сақтаудың ең дұрыс жолы. Оны Аллах бізге табиғатта көрсетіп қойған. Қыс келген кезде жеміс ағаштар, басқада тұқымдар қатып тұрады, бірнеше рет жібіп қайта қатады. Бұл жағдайдан өліп қалмай керісінше көктем келгенде қайтадан өсіп бастайды. Тағамға қолданатын барлық өсімдік, жеміс түрлерін табиғат өзі заморозкада сақтайды. Біздер сияқты тұздамай-ақ, қайнатпай-ақ, маринадтамастан сақтайды.
Меню Менеджмент
- Заморозка- тағам сақтаудың ең дұрыс жолы. Оны Аллах бізге табиғатта көрсетіп қойған. Қыс келген кезде жеміс ағаштар, басқада тұқымдар қатып тұрады, бірнеше рет жібіп қайта қатады. Бұл жағдайдан өліп қалмай керісінше көктем келгенде қайтадан өсіп бастайды. Тағамға қолданатын барлық өсімдік, жеміс түрлерін табиғат өзі заморозкада сақтайды. Біздер сияқты тұздамай-ақ, қайнатпай-ақ, маринадтамастан сақтайды.
Курстың құны
2 829 ₸
COURSTORE
Бұл курс не туралы?
00:40
Курстың ұзақтығы
15
Курс сабақтары
0
Тапсырмалар
Бұл курс кім үшін?
Курс бағдарламасы
- Кіріспе бөлімі 6 минут
- Тіске басар (выпечки) сақтау жолдары 3 минут
- Екі түрлі бөректердің жасалу және сақтау жолы 3 минут
- Бауырсақты сақтау жолдары 1 минут
- Жалпы тәттілерді сақтау жолдары 3 минут
- Панкейктерді сақтау
- Пирогтарды сақтау жолдары
- Екінші тағамдарды морозильникте сақтау жолдары. 2 минут
- Б.перец сақтау жолдары. 2 минут
- сәбізді 2-түрлі жолмен сақтау
- Авторлық тағам (манты тектес) түрлерін сақтау. 1 минут
- Сусындар жасауға арналған ингридиенттер. 2 минут
- Лимон және апельсинді сақтау жолдары. 1 минут
- Зеленьдерді морозильникте сақтау жолдары.
- Қорытынды сабақ 7 минут
Кіру
Платформадағы рөлді таңдаңыз