Консерві өндірісіндегі шикізаттар мен дайын өнімдердегі құрғақ заттар

Курс консервілер мен тағам концентраттары өндірісінде кеңінен қолданылатын жемістер мен көкөністердің химиялық құрамын және құрғақ заттардың анықтау әдістері бойынша ақпаратты қамтиды

Стоимость курса
Бесплатный
Пройти бесплатно
Сертификат о прохождении обучения
О чем этот курс?

Өсімдік және жануар текті шикізаттар құрамындағы құрғақ заттарды анықтау дайындалатын өнім сапасының талаптарға сай болуына жауап беретін негізгі көрсеткіштердің бірі болып табылатындықтан, олардың мөлшерін анықтау маңызды болып табылады. Курс оларды анықтаудың бірнеше тәсілдері және шикізаттардың физика-химиялық қасиеттері бойынша ақпарат беруді көздейді.

Курс келесі тақырыптарды зерттеуге бағытталған:

  1. Жемістер мен көкөністердің химиялық құрамы.
  2. Құрғақ заттарды анықтау әдістері.
03:00 Длительность курса
2 Уроков курса
0 Заданий
Для кого этот курс?
Начинающие специалисты
Курсы предоставят профильные учебные материалы, которые помогут начинающим специалистам заложить основу профессии и в дальнейшем применять в своей практике
Желающим повысить свою ценность на рынке труда
Курсы будут интересны профессионалам и специалистам, которые уже имеют опыт работы и хотят углубленно изучить профильные навыки, а также особенности их эффективного использования
Предпринимателям
Курсы позволят собственникам бизнеса освоить инструменты, ускоряющие развитие своего дела и достижение стабильного финансового результата
Чему научитесь?
Консервілер мен тағам концентраттары өндірісіне технологиялық бақылау жүргізуді
Жемістер мен көкөністердің химиялық құрамын анықтауды
Анықтау тәсілдерін қолдануды
Программа курса

  • Консервілер мен тағам концентраттары өндірісіне технологиялық бақылау 1 час 30 минут
  • Итоговое тестирование 1 час 30 минут
Отзывы о курсе
ЖАҚАШБАЕВА АЙЖАН БАЙМҰРАТҚЫЗЫ
03.11.2023
рахмет
СЕРІК МАРЖАН АМАНТАЙҚЫЗЫ
03.11.2023
рахмет
МҰҚАН БАҚТИЯР БАЙБӨРІҰЛЫ
02.11.2023
рахмет
ПОЛАТ ӘДІЛ ПЕРДЕХАНҰЛЫ
11.10.2023
Рахмет
Искакова Балжан Хабибуллаевна
28.09.2023
Үлкен рахмет
Об авторе
4.9
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • На площадке с 2021 года
Производство
12 747 отзывов
6 курсов
18 799 обучающихся
14 118 выданных сертификата
Профиль

Войти