Қатпарлы қамыр дайындау технологиясы

Курс қатпарлы қамыр дайындаудың ерекшеліктері бойынша өзекті мәліметті қамтиды. Осы курста оқу арқылы сіз қатпарлы қамыр дайындау техникасын меңгере аласыз

Промо курс 5244
О чем этот курс?

Курста қатпарлы қамыр дайындаудың ерекшеліктері және техникасы бойынша өзекті мәлімет берілген. Қатпарлы қамыр арқылы дайындалатын тағамды түрлендіруге болады. Мысалы, қатпарлы самсаға мал етін және құс етін, қайнатпа алма және крем (тәтті пирог үшін) салуға болады. Қатпарлы қамырмен тағам дайындауда, оны тағамды пісірер алдында міндетті түрде салқындатады (тоңазытқышта), бірақ көп тоңазытпайды. Әзірленген тағамды суық сумен дымқылданған тақтаға салады, бірақ оған май жақпайды. Қатпарлы қамыр дайын тағам пісіруге (оның ішіне начинка пісірілгеннен кейін салынады) 10—15 минут, ал ішіне начинка салынған үлкен бәліштерге 15—25 минут уақыт керек. 

Для кого этот курс?
Предпринимателям
Курсы позволят собственникам бизнеса освоить инструменты, ускоряющие развитие своего дела и достижение стабильного финансового результата
Менеджеры и профессионалы разных профессий
Курсы станут базовыми для менеджеров и профессионалов разных профессий и позволят освоить новые навыки для работы
Фрилансеры
Курсы по навыкам для работы на фрилансе научат вас правильно строить работу и распределять ресурсы, продвигать себя и свои услуги, вести социальные сети, работать с клиентами и заказами
Чему научитесь?
Қатпарлы қамырды дайындауды
Қатпарлы қамырмен түрлі тағам түрлерін әзірлеуді
Қатпарлы қамыр ерекшеліктерін қарастыруды
Об авторе
4.8
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • На площадке с 2021 года
Проживание и питание
14 279 отзывов
6 курсов
20 845 обучающихся
15 643 выданных сертификата
Профиль
Похожие курсы

Войти