Суық және ыстық сусындарды дайындау

Сусындардың негізгі рөлі-шөлді басу және ағзадағы судың жоғалуын өтеу. Сусындар суық және ыстық болып бөлінеді

 

Промо курс 3497
О чем этот курс?

Курс барысында сусындардың тамақтанудағы мәні және салқын сусындардың дайындау технологиясымен тақырыптарын толық зерттейтін боласыздар.

Оқу курсында өзін-өзі тексеруге арналған сұрақтар, үйге берілетін тапсырмалар,рецептуралар жинағынан ұнан жасалатын кондитер өнімдерін тамақ кәсіпорындарында жасау рецептері келтіріледі. 

 

Для кого этот курс?
Начинающие специалисты
Курсы предоставят профильные учебные материалы, которые помогут начинающим специалистам заложить основу профессии и в дальнейшем применять в своей практике
Желающим повысить свою ценность на рынке труда
Курсы будут интересны профессионалам и специалистам, которые уже имеют опыт работы и хотят углубленно изучить профильные навыки, а также особенности их эффективного использования
Фрилансеры
Курсы по навыкам для работы на фрилансе научат вас правильно строить работу и распределять ресурсы, продвигать себя и свои услуги, вести социальные сети, работать с клиентами и заказами
Чему научитесь?
Ыстық және суық сусындарды дайындауды
Ыстық және суық сусындарды безендіруді
Ыстық және суық сусындарды ұсынуды
Об авторе
4.8
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • На площадке с 2021 года
Проживание и питание
14 369 отзывов
6 курсов
20 845 обучающихся
15 653 выданных сертификата
Профиль
Похожие курсы

Войти