Ұннан жасалған кондитер өнімдері, жіктелуі және дайындалу технологиясы

Ұннан  жасалған кондитер өнімдері жалпы кондитер өндірісінің 40%-ын құрайды және әр түрлі құрамы мен қасиеттеріне қарай ерекшеленеді 

 

Промо курс 4231
Бұл курс не туралы?

Курс барысында ұннан жасалған кондитер өнімдері, кондитер өнімдерінің жіктелуіжәне дайындалу технологиясы тақырыптарын толық зерттейтін боласыздар.

Оқу курсында өзін-өзі тексеруге арналған сұрақтар, үйге берілетін тапсырмалар,рецептуралар жинағынан ұнан жасалатын кондитер өнімдерін тамақ кәсіпорындарында жасау рецептері келтіріледі. 

Бұл курс кім үшін?
Жаңа бастаған мамандар
Курстар жаңа бастаған мамандарға кәсіптің негізін қалауға және болашақта өз тәжірибесінде қолдануға көмектесетін бейіндік оқу материалдарын ұсынады
Еңбек нарығында өз құндылығын арттырғысы келетіндерге
Курстар жұмыс тәжірибесі бар және бейіндік дағдыларды, сондай-ақ оларды тиімді пайдалану ерекшеліктерін терең меңгергісі келетін кәсіпқойлар мен мамандарға қызықты болады
Әр түрлі кәсіптің менеджерлері мен кәсіпқойлары
Курстар әр түрлі кәсіптің менеджерлері мен кәсіпқойларына базалық білім беріп, жұмыс істеу үшін жаңа дағдыларды игеруге мүмкіндік береді
Не үйренесіз?
Ұнды кондитер өнімдерінің технологиялық режимдерін зерттеуді
Ұнды кондитер өнімдерінің сапасының органолептикалық және физика. химиялық көрсеткіштерін анықтауды
Кондитер өнімдерінің дайындалу технологиясын меңгеруді
Автор туралы
4.8
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • 2021 жылдан бастап алаңда
Тұру және тамақтану
14 291 отзыв
6 курс
20 845 білім алушылар
15 644 берілген сертификат
Профиль
Ұқсас курстар

Кіру