Суық және ыстық сусындарды дайындау

Сусындардың негізгі рөлі-шөлді басу және ағзадағы судың жоғалуын өтеу. Сусындар суық және ыстық болып бөлінеді

 

Промо курс 2786
Бұл курс не туралы?

Курс барысында сусындардың тамақтанудағы мәні және салқын сусындардың дайындау технологиясымен тақырыптарын толық зерттейтін боласыздар.

Оқу курсында өзін-өзі тексеруге арналған сұрақтар, үйге берілетін тапсырмалар,рецептуралар жинағынан ұнан жасалатын кондитер өнімдерін тамақ кәсіпорындарында жасау рецептері келтіріледі. 

 

Бұл курс кім үшін?
Жаңа бастаған мамандар
Курстар жаңа бастаған мамандарға кәсіптің негізін қалауға және болашақта өз тәжірибесінде қолдануға көмектесетін бейіндік оқу материалдарын ұсынады
Еңбек нарығында өз құндылығын арттырғысы келетіндерге
Курстар жұмыс тәжірибесі бар және бейіндік дағдыларды, сондай-ақ оларды тиімді пайдалану ерекшеліктерін терең меңгергісі келетін кәсіпқойлар мен мамандарға қызықты болады
Фрилансерлер
Фрилансерлік дағдылар курстары жұмысты дұрыс құруды және ресурстарды бөлуді, өзіңізді және қызметтеріңізді жарнамалауды, әлеуметтік желілерді басқаруды, клиенттермен және тапсырыстармен жұмыс істеуді үйретеді
Не үйренесіз?
Ыстық және суық сусындарды дайындауды
Ыстық және суық сусындарды безендіруді
Ыстық және суық сусындарды ұсынуды
Автор туралы
4.8
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • 2021 жылдан бастап алаңда
Тұру және тамақтану
14 279 отзывы
6 курс
20 845 білім алушылар
15 643 берілген сертификат
Профиль
Ұқсас курстар

Кіру