Жеміс-жидекті кондитерлік өнімдер

Кондитерлік өнімдер – бұл өнім көбінесе қанттан немесе басқа тәтті заттардан, сонымен қатар әртүрлі жеміс және жидектердің сірнелерінен, сүттен, сары майдан, какаодан, жаңғақ дәндерінен, ұн және басқа да компоненттерден тұрады. Бұл тәтті өнімдер негізінен, өзінің тартымды хош иісімен және дәмімен, әдемі сыртқы түрімен, жоғары тағамдық құндылығымен және жақсы сіңімділігімен ерекшеленеді

Промо курс 2957
Бұл курс не туралы?

Оқу курсының мақсаты - кондитер өнімдерін даярлау технологиясы бойынша білімді бекіту,тиімді әдістерді қолдану арқылы ұйымдастырушылық шеберлікті арттыру, әсемдеу элементтерін ұтымды пайдалана білуге үйретеді.

Курс контенті теориялық материалдар және қорытынды тестілеуге арналған сұрақтарды қамтиды.

Бұл курс кім үшін?
Жаңа бастаған мамандар
Курстар жаңа бастаған мамандарға кәсіптің негізін қалауға және болашақта өз тәжірибесінде қолдануға көмектесетін бейіндік оқу материалдарын ұсынады
Еңбек нарығында өз құндылығын арттырғысы келетіндерге
Курстар жұмыс тәжірибесі бар және бейіндік дағдыларды, сондай-ақ оларды тиімді пайдалану ерекшеліктерін терең меңгергісі келетін кәсіпқойлар мен мамандарға қызықты болады
Фрилансерлер
Фрилансерлік дағдылар курстары жұмысты дұрыс құруды және ресурстарды бөлуді, өзіңізді және қызметтеріңізді жарнамалауды, әлеуметтік желілерді басқаруды, клиенттермен және тапсырыстармен жұмыс істеуді үйретеді
Не үйренесіз?
Жеміс-жидектерден жасалған тағамдар сипаттамасын білу
Жеміс-жидекті кондитерлік өнімдерді дайындау үшін жұмыс орнын ұйымдастыру
Материалдық-техникалық жабдықтауды меңгеру
Автор туралы
4.8
  • Түркістан жоғары көпсалалы, аграрлық колледжі
  • 2021 жылдан бастап алаңда
Тұру және тамақтану
14 279 отзывы
6 курс
20 845 білім алушылар
15 643 берілген сертификат
Профиль
Ұқсас курстар

Кіру